Vår familj

Jag heter Emmy och är en fyrabarnsmamma från västkusten och är gift med André sedan 12 år. Vi är en riktig pysselfamilj och det är just detta som jag skriver om i bloggen. Lite kort om barnen:

Juni (född 2004) är vår megapysslare. Hon gör gärna photopearls och papperspyssel. Hon kan skapa nästan vad som helst med lite kartong och papper. Juni håller även i kurser i pärlpyssel. Hon var nominerad till Svenska Hjältar 2011 för hennes omtanke om barn som har det svårt. Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article15511655.ab

Ervin (född 2006) är mycket duktig på att pärla och pyssla ihop papperskonst. Han har sinne för färg och form. Han är också duktig på matematik. Ervin pärlar gärna idoler från TV-spelens världar. Se hans fantastiska Mario och Peach-tavla i bloggen. Ervin samlar på vackra stenar.

Nelia (född 2007) älskar att måla och rita. Hon ritar gärna människor och är väldigt noga med detaljer. Nelia gillar att simma och sjunga. Hon är särskilt duktig på ramsor. Nelia samlar på filtar, kulor och studsbollar.

Lilja (född 2007) är vår lilla fashionista och hon älskar kläder och smink. Hon byter gärna om flera gånger varje dag. Lilja gillar att rita och att pärla figurer. Hon tycker också mycket om att baka. Lilja samlar på plåster och har en fantastisk samling.

Nelia och Lilja hade en väldigt tuff start i livet. Läs mer om dem i deras blogg Mirakeltvillingar.

120203-A¦èR-Prematurbarn2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s